Трајање (мин):
Година:
Земља:
Режисер:
Улоге:
На репертоару од:
Време пројекције:
Жанр:

Синопсис

Анимирани филм “Чаролија месеца” приказиваће се на филмском платну биоскопа „Звезда“ следећим данима: четвртак (16. децембар), петак (17. децембар) и уторак (21. децембар) , у  термину од 16:30 сати.

Трајање:  85 минута

Држава/Година: Немачка

Жанр: Анимирани, породични.

Глумци: Немања Михајловић, Марта Мијатовић, Марко Кон.

Режисер: Ali Samadi Ahad

 

СИНОПСИС

Заснован на једној од најпопуларнијих немачких књига за децу „Путовање на Месец малог Петра“ –анимација доноси причу о малом Питу који креће на очаравајуће путовање заједно са јунском бубом, господином Зумземом и Сендменом, како би спасио своју малу сестру, коју је отео зли човек Месец.

ВАЖНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Нерадни дани биоскопа су 18. децембар, 19. децембар, 20. децембар и 22. децембар 2021.  осталим данима пројекције се одржавају редовно. Цена улазнице 300,00 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу и цена улазнице је 250,00 динара.  Благајна биоскопа ради од 16 до 21 сат.

Телефони за информације су следећи:

– Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати.

– Биоскоп „Звезда“ – 030/421 – 259 од 16 до 21 сат.

Напомена: Биоскопски репертоар је подложан променама. У складу са препорукама Владе Републике Србије и Кризног штаба, број слободних места у биоскопу ,,Звезда” редукован је на 50% капацитета по пројекцији.  Сви посетиоци су дужни да носе заштитне маске и држе прописану дистанцу за време боравка у биоскопу ,,Звезда”. Обавезно је мерење температуре свим посетиоцима, дезинфекција руку и пролазак кроз дезо-баријеру на уласку у биоскоп.

Додатне информације

Тренутно у биоскопу

Scroll to Top