Чаробна књига – представа за децу

У оквиру Борског културног лета одиграна је још једна представа за децу ,,Чаробна књига” 6. августа 2019. године у 19 сати на платоу Дома културе.

Главна јунакиња Јана проналази на старом бака-Љубином тавану Чаробну књигу. Од тренутка кад је отвори покреће се један чудесни свет из маште и Јана ускоро има прилику да се суретне са разним чудним ликовима: вилењацима, вилама, краљевима и животињама од којих ће научити много о пријатељству, вери, несебичности и доброти.

Позоришна представа „Чаробна књига“ има за циљ развијање дечије маште и креативности. У овој динамичној, едукативној представи испуњеној симпатичним ликовима, маштовитим решењима и топлом наративу деца имају прилику да уплове у свет маште који говори о многим ситуацијама из стварног живота, на мало другачији начин.
Ова представа, подстичући развој дечијих потенцијала и подсећајући колико је важно неговати оптимизам и маштовитост, подучава о чудесној магији живота.
Прeдстaвa је трајала  oкo 40-так минутa, а била је нaмeњeнa нajмлaђoj публици узрaстa oд 2. дo 10. гoдинe, сa зaнимљивoм сцeнoгрaфиjoм, живoписним кoстимимa и оригиналном музиком….

Scroll to Top