Цимет и ванила

У оквиру Борског културног лета Установа „Центар за културу града Бора“ приређује позоришну представу за одрасле „Цимет и ванила“. Представа ће бити одржана 1. септембра 2021. године у 20,00 сати у сали Музичке школе. Цена улазнице је 400,00 динара. Карте се могу купити у Центру за културу сваког радног дана од 8 до 14 сати. Телефон за информације је 030/424-546.

У складу са препорукама Владе Републике Србије и Кризног штаба посетиоци су дужни да носе заштитне маске и држе прописану дистанцу.

Представа „Цимет и ванила“: комедија, мјузикл

Играју: Весна Станковић, Снежана Јеремић Нешковић, Милица Јанкетић

Режија: Весна Станковић

Пијаниста: Јован Стаматовић-Карић

Кореограф: Небојша Громилић

Комедију „Цимет и ванила“ чине приче о љубави, страсти и чежњи из угла три жене, различитих животних прича  и љубавних искустава. Своје свакидашње и несвакидашње доживљаје, уз песму и плес, испричаће нам адвокатица, медицинска сестра и стјуардеса. Духовито и забавно, лепршаво и шармантно, оне нас уводе у свој скривени свет који мирише на цимет и ванилу, и у коме је све могуће… Својеврсан кабаре, ова представа је уједно и музички времеплов у којем ћете чути најпознатије шлагере педесетих и шесдесетих година прошлог века, уживо, у извођењу самих глумица.

Scroll to Top