У градској управи Бор приређен је пријем за полазнице Етно-радионице

Градоначелник Бора, Александар Миликић, са сарадницима организовао је пријем за полазнице етно радионице Центра за културу у Бору које су освојиле три прва и једно друго место на XIX интернационалном „онлајн“ фестивалу „DONNE IN MUSICA 2022“.

Извор: Нада Гудурић, Мелодрама Бокешки “Д-мол”Фото, 28.мај, https://npress.rs/2022/06/03/nakon-uspeha-na-medjunarodnom-festivalu-nagrade-i-sa-republickog-takmicenja/, 2022.

Уз несебичну помоћ и подршку оснивача и диригента Етно радионице, Тамаре Глишић, ове талентоване девојке освојиле су и пет првих награда и лауреат у категорији дуета на Републичком такмичењу.

Тамара Глишић која је оснивач Етно радионице сматра да је ово тек почетак и да ће ове девојке тек низати успехе.

Уложен је велики рад, велика љубав и ове девојке су понос и дика, а ја сам јако поносна на њих, јер нам је циљ да промовишемо лепе ствари из нашег града“ нагласила је Тамара Глишићи додала да је овај успех дошао и захваљујући изузетној сарадњи са Центром за културу у коме је и основана Етно радионица.

Бобан Стојановић, помоћник градоначелника Бора честитао је девојкама Етно радионице на постигнутим резултатима и пожелео успех у даљем раду.

„Сарадња са Центром за културу испред града Бора и ментора Тамаре Глишић је прави пут који треба да се негује и у будућности. Постигнуту резултати су велика привилегија, надам се да ће тако и да наставе“ истакао је Стојановић.

 

Scroll to Top