УПС 2! АВАНТУРА СЕ НАСТАВЉА

На репертоару биокопа “Звезда” од 6. до 11. јула  погледајте породичну авантуру “Упс 2 : Авантура се наставља” у 18 часова. Понедељак и среда су нерадни дани, осталим данима пројекције се одржавају редовно. Цена улазнице 350,00 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу “Звезда” и цена улазнице је 300,00 динара.  Благајна биоскопа ради од 16 до 21 сат.

Трајање: 86 минута

Држава/година: Ирска, 2023.

Жанр: Анимирани, авантура, породични

Режисер: Toby Genkel

 

СИНОПСИС:

Наставак забавне анимиране авантуре Упс! Оде Ноа! Наши познати мали јунаци јуре кроз авантуру која зауставља дах, испуњену опасним јурњавама и забавним тренуцима који изазивају смех.

Ближио се крај света и постојала је опасност да поплаве униште сва бића на планети. У Ноеву барку редом су се укрцале све врсте животиња, од највеће до најмање. Ноова барка плута отвореним морем. Након недеља пловидбе, нема земље на видику, залихе хране су при крају, а крхки мир између месоједа и биљоједа могао би да се наруши сваке секунде.

Након низа несретних догађаја Фини се буди у необичној колонији испуњеној чудним створењима која живе у хармонији – под претњом вулкана! У трци с временом, плимом и застрашујућим потресима, он мора да спаси своје пријатеље, породицу и целу колонију од потпуног уништења.

ТРЕЈЛЕР:

Телефони за информације су следећи:

– Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати.

– Биоскоп „Звезда“ – 030/421 – 259 од 16 до 21 сат

Scroll to Top