ТРОЛОВИ: БЕНД НА ОКУПУ

Анимирана авантура “Тролови: Бенд на окупу” на репертоару биоскопа “Звезда” од 2. до 7. новембра у 16 часова. 

Понедељак и среда су нерадни дани, осталим данима пројекције се одржавају редовно. Цена улазнице 350,00 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу “Звезда” и цена улазнице је 300,00 динара.  Благајна биоскопа ради од 16 до 21 сат.

Трајање: 91 минут

Држава/година: САД, 2023.

Жанр:, Авантура, Анимирани, Комедија

Режисер: Walt Dohrn

Улоге: Ана Штајдохар, Марко Мандић, Александар Глигорић

ТРЕЈЛЕР:

СИНОПСИС:

У време празника, будите спремни за узбудљиво, шарено породично окупљање, као никада до сада. Ана Кендрик и Џастин Тимберлејк враћају се својим улогама у новом поглављу блокбастер музичке франшизе студија ДримВоркс Анимејшн – ТРОЛОВИ – БЕНД НА ОКУПУ.

Након два филма о пријатељству и заљубљивању Мака (Ана Кендрик) и Закерало (Џастин Тимберлејк) сада су званично, коначно, пар! Док се зближавају, Мака открива да Закерало има тајну прошлост. Некада је, са своја четири брата, био део њеног омиљеног бенда Брозон. Бенд, али и цела породица, распали су се када је Закерало био беба, а он од тада није видео своју браћу.

Али, када је његовог брата Флојда, због невероватног музичког талента, киднаповао пар подлих поп звезда зликоваца, Закерало и Мака крећу на изазовно и емотивно путовање, како би ујединили браћу и спасили Флојда од судбине, која је гора чак и од мрачне поп културе.

Поред необуздане радости карактеристичне за ТРОЛОВЕ и у овом филму чућемо неке нове али и класичне поп хитове и имаћемо прилику да чујемо неке од највећих звезда музичке индустрије и најталентованије комичаре.

Телефони за информације су следећи:

– Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати.

– Биоскоп „Звезда“ – 030/421 – 259 од 16 до 21 сат

Scroll to Top