Трајање (мин):
Година:
Земља:
Режисер:
Улоге:
На репертоару од:
Време пројекције:
Жанр:

Синопсис

На репертоару биоскопа „Звезда“, у периоду од 26. до 31. маја 2022., можете погледати филм  „ТОП ГАН: МАВЕРИК“ и то у два термина од 18:30 и 21:00 сат.

Трајање: 131 минут.

Држава/Година:САД 2020.

Жанр:  Акција, драма.

Улоге: Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm

Режисер:Joseph Kosinski

ТРЕЈЛЕР:

СИНОПСИС:

Након више од 30 година служења у Морнарици, као један од најбољих пилота, Пит “Мавериk” Мичел (Том Круз) је тамо где и треба да буде. Не преза да пробије баријере као храбар тест пилот и избегава да прихвати унапређење које би га заувек спустило на земљу. Када је почео да подучава вод младих пилота који су на обуци за специјалне мисије, какве ни један живи пилот никада још није видео, Маверик среће поручника Бредлија Бредшоа чији је надимак “Рустер”, син мавериковог покојног пријатеља, официра за пресретање радара, поручника Ника Бредшоа, званог “Гус”.

Суочавајући се са неизвесном будућношћу и са духовима прошлости, Маверик се упушта у борбу са својим највећим страхом, што ће кулминирати мисијом која захтева велику жртву свих који буду изабрани да у њу полете.

ВАЖНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ:

Понедељак и среда су нерадни дани, осталим данима пројекције се одржавају редовно. Цена улазнице 300,00 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу и цена улазнице је 250,00 динара.  Благајна биоскопа ради од 16 до 21 сат.

Телефони за информације су следећи:

– Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати.

– Биоскоп „Звезда“ – 030/421 – 259 од 16 до 21 сат.

 

 

Додатне информације

Тренутно у биоскопу

Scroll to Top