Трајање (мин):
Година:
Земља:
Режисер:
Улоге:
На репертоару од:
Време пројекције:
Жанр:

Синопсис

Од 27. фебруара до 4. марта 2020. године – анимирани филм ,,Тајна изгубљеног краљевства у 16 сати – синхронизовано

2. марта 2020. године (понедељак) нема пројекције филмова. 

Цена улазнице 250,00 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу и цена улазнице биће и до 20% нижа за пројекције филмова.
Телефони за информације су следећи:
– Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати.
– Биоскоп „Звезда“ – 030/421 – 259 од 15 до 20 сати.
Благајна биоскопа ради свакодневно, сем понедељка, од 15 до 20 сати и карте се могу купити у том периоду за све пројекције.

Трајање (мин):96
Година: 2019.
Земља: Kина
Режисер: Kirby Atkins

Улоге: Хаџи Ненад Маричић, Јелена Гавриловић, Бода Нинковић, Маја Оџаклијевска, Драган Вујић Вујке, Марко Марковић, Димитрије Николић, Милан Антонић, Слободан Тешић, Никола Булатовић
На репертоару од: 27. 02. 2020.
Жанр: Анимирани

ТАЈНА ИЗГУБЉЕНОГ KРАЉЕВСТВА прати храброг Мозлија и његову породицу интелигентних животиња Торифанта које умеју да говоре, али живе као робови људима.

Kако би ослободио своју породицу, наш јунак креће на опасно путовање у потрази за митским краљевством своје врсте, у нади да ће наћи помоћ и одговоре о свом пореклу.

Редитељ и сценариста ове анимиране авантуре Kирбy Аткинс – нашој публици је добро познат као аниматор филмова Штрумпфови 2, Алвин и Веверице, Џими Неутрон, као и Спилберговог филма Велики доброћудни џин. Ово је његов дугометражни редитељски деби, визуелно изванредан, и иако независтан филм, већ се издвојио раме уз раме са филмовима великих студија.

 

Додатне информације

Тренутно у биоскопу

Scroll to Top