Трајање (мин):
Година:
Земља:
Режисер:
Улоге:
На репертоару од:
Време пројекције:
Жанр:

Синопсис

Филм  “СВЕТ ИЗ ДОБА ЈУРЕ”  на репертоару биоскопа “Звезда” од 09. до 14.јуна 2022. године у 20:00 часова.

Трајање: 147 минут.

Држава/Година:ЦАД, 2022.

Жанр: Акција, авантура, научна фантастика.

Режисер: Colin Trevorrow

Улоге: Mamoudou Athie, Bryce Dallas Howard, Daniella Pineda

 

ТРЕЈЛЕР:

 

СИНОПСИС:

Овог лета доживите епско финале Света из доба јуре када се две генерације удруже по први пут. Крису Прату и Брајс Далас Хауард придружују се добитница Оскара Лора Дерн, џЕФ Голдблум и Сем Нил у филму СВЕТ ИЗ ДОБА ЈУРЕ- НАДМОЋ, смелој, новој авантури која одузима дах, стиже у право време и простире се широм света.

Од ствараоца и редитеља Света из доба јуре Колина Тревороа, НАДМОЋ се одвија четири године након што је Исла Нублар уништен. Диносауруси сада живе – и лове – заједно са људима широм света. Ова крхка равнотежа ће преобликовати будућност и одредити, једном заувек, да ли ће људска бића остати главни предатори на планети коју сада деле са најстрашнијим створењима у историји.
СВЕТ ИЗ ДОБА ЈУРЕ – НАДМОЋ, који стиже из компанија Universal Pictures i Amblin Entertainment, покреће франшизу вредну више од 5 милијарди долара, на смелу, неистражену територију, са до сада невиђеним диносаурима, вратоломном акцијом и запањујућим визуелним ефектима.

 

Понедељак и среда су нерадни дани, осталим данима пројекције се одржавају редовно. Цена улазнице 300,00 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу и цена улазнице је 250,00 динара.  Благајна биоскопа ради од 16 до 21 сат.

Телефони за информације су следећи:

– Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати.

– Биоскоп „Звезда“ – 030/421 – 259 од 16 до 21 сат.

Додатне информације

Тренутно у биоскопу

Scroll to Top