Трајање (мин):
Година:
Земља:
Режисер:
Улоге:
На репертоару од:
Време пројекције:
Жанр:

Синопсис

На репертоару биокопа “Звезда” од 29. јуна до 4. јула  погледајте породичну авантуру “Руби тинејџерка морско чудовиште” у 18 часова.

Трајање: 92 минута

Држава/година: САД, 2023.

Жанр: Анимирани, авантура, породични

Режисер: Kirk DeMicco

СИНОПСИС:

Понекад се херој, који вам је суђено да будете, налази одмах испод површине.

Овог лета, Дрим Воркс Анимејшн зарониће у узбуркане воде средње школе и представити нам урнебесну, искрену акциону комедију о стидљивој тинејџерки која открива да је део легендарне краљевске лозе митских морских чудовишта и да је њена судбина, у дубинама океана, већа него што је икада могла и да сања.

Симпатична, необична шеснаестогодишња Руби Гилман очајнички покушава да се уклопи у Оушнсајд средњу школу, али, углавном је тамо потпуно невидљива.

Показује математику својој симпатији, скејтеру који јој се, како се чини, диви само због њених фрактала. Руби не може да иде на плажу да се дружи са другом кул децом, јер јој је превише заштитнички настројена супермама забранила да икада уђе у воду.

Али када прекрши главно мамино правило, Руби ће открити да је директни потомак ратнице и краљице морских чудовишта и да је предодређена да наследи трон своје баке заповеднице (добитница Оскара, Џејн Фонда), Краљице-ратнице од Седам Мора.

Кракени, морска чудовишта, заклели су се да ће штитити океане света од сујетних моћи гладних сирена, против којих се боре већ еонима. Али, постоји један велики проблем у вези с тим: испоставиће се да је школска лепотица и популарна девојчица Челси баш сирена. На крају, Руби ће морати да прихвати оно што јесте и потруди се да заштити оне које највише воли.

ТРЕЈЛЕР:

Понедељак и среда су нерадни дани, осталим данима пројекције се одржавају редовно. Цена улазнице 350,00 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу “Звезда” и цена улазнице је 300,00 динара.  Благајна биоскопа ради од 16 до 21 сат.

Телефони за информације су следећи:

– Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати.

– Биоскоп „Звезда“ – 030/421 – 259 од 16 до 21 сат

Додатне информације

Тренутно у биоскопу

Scroll to Top