Принцеза фина Жозефина – представа за децу

Драмски студио за децу Центра за културу огранизује 26. марта 2020. године позоришну представу за децу ,,Чудесна авантура Микија Мауса“ у сали Музичке школе у 19 сати.

Представа није намењена деци млађој од 5 година.

Цена улазнице 100,00 динара.

Продаја улазница у Центру за културу сваког радног дана од 8 до 14 сати. Информације на телефон: 030/ 424- 546, 064/861-97-59 од 8 до 14 сати.

Радња се дешава у једном далеком краљевству, којим је владао добри краљ Дебељко Буцкић. Његова дивна супруга краљица Буцкић је рано умрла, те је краљ био принуђен да се опет ожени. Али, нова краљица је била зла, страшно је волела новац и непрестано је кињила своје поданике. А највише је мрзела прекрасну и слатку принцезу Жозефину и смишљала је начине како да је се отараси. Сви у двору су обожавали принцезу и трудили се да јој помогну. Сазнали су да је чувени принц Храбрић тајно заљубљен у принцезу и замолили су га да спаси краљевство од страшне краљице Злоћкић…

Комичне сцене и бројни занимљиви ликови оставиће без даха све присутне у сали, а доживљај ће бити  употпуњен прелепим костимима  и добром музиком.

 

Scroll to Top