Представа „Пази с киме спаваш 2“

Богат децембарски културно уметнички програм Установе „Центар за културу града Бора“, почиње 5. децембра представом „Пази скиме спаваш 2“. Након феноменалног успеха представе  „Пази с киме спаваш“, ова урнебесна комедија рађена по тексту Семира Гицића, у режији Игора Дамњановића, добила је наставак. На сцени Музичке школе у главној улози и овог пута наћи ће се феноменална Мирка Васиљевић. Поред Мирке у представи играју: Немања Јаничић, Зинаида Дедакин, Семир Гицић и Игор Дамњановић.

Комад „Пази с киме  спаваш 2 “ заснован је на несвакидашњем концепту, који четири године за редом одушевљава публику. Читав текст овог комада састављен је од стихова забавне и народне музике бивше СФРЈ. Љубавне заврзламе, преваре, неспоразум партнера довешће до несвакидашњег заплета. Сјајна глумачка екипа гарантује смех до суза.

Представа „Пази с киме спаваш 2“ заказана је за 5. децембар у сали Музичке школе у 19 сати. Цена улазницe: 500,00 динара.

Карте се могу купити на благајни Установе “Центар за културу града Бора” радним данима од 8 до 14 часова и на дан представе од 18 сати.

Добро дошли!

Scroll to Top