Представа „КОМЕДИЈА ЗАБУНЕ“

Лепе вести за све љубитеље позоришта! Установа „Центар за културу града Бора организује представу „Комедија забуне“ у уторак 19.априла.2022. године у сали Музичке школе. На сцени овог пута заиграће бројна глумачка екипа позоришта „Славија“ и позоришта „Призор“. Почетак представе заказан је за 20 часова. Цена улазница је 800 динара.

ОПИС ПРЕДСТАВЕ:

Позната српска глумица у пензији живи са својом служавком у свом великом стану у центру Београда који је издала двема студенткињама, студенткињи сликарства и студенткињи музике. У жељи да се повуче у сеоску средину у своју викендицу, даје оглас за издавање целог стана. Када и станарке и служавка такође дају огласе настаје урнебесна комедија када се заинтерсовани мушкарци јаве на оглас и појаве у исто време …

Представа „Комедија забуне“ у којој режију и сценарио потписује Раде Вукотић, насмејаће Вас до суза.

 

На даскама Музичке школе заиграће  помало „збуњујућа“ глумачка екипа Позоришта „Славија“ и позоришта „Призор“ а чине је: Наташа Аксентијевић, Јелица Сретеновић, Саша Јоксимовић, Матеа Милосављевић, Катарина Барјактаревић, Немања Јаничић, Пеђа Дамјановић, Огњен Дрењанин.

Улазнице се могу купити на благајни Установе „Центар за културу града Бора“, сваког радног дана од 08 до 14 часова.

Телефон за информације : 030/424-546

 

 

 

 

Scroll to Top