Представа „Без ње“

Установа „Центар за културу града Бора“ организује  представу „Без ње“, мелодраму са комичним елементима која ће бити изведена на сцени Музичке школе у среду, 24. маја 2023. године. Почетак представе је заказан за 20 сати.

Улазнице су у продаји од понедељка, 21. маја и могу се купити на благајни Установе „Центар за културу града Бора“. Благајна је отворена радним данима од 8 до 14 сати, а на дан представе од 18 часова. Цена улазнице је 500,00 динара.

СИНОПСИС

Вера је упознала два мушкарца свог живота. Петра и Ивана. Петар јој је муж, а Иван љубавник са којим живи паралелно око 10 година. Након што Вера умре, изненадно, али природном смрћу, Петар налази писмо које је она написала за Ивана. Петар одлучује да пронађе Ивана како би сазнао да ли је његова жена водила дупли живот. Оно што ће му Иван испричати о Вери, промениће му живот, а и сећање на своју супругу.

РЕЧ РЕДИТЕЉА

„Без ње“ је мелодрама с комичним елементима. Вера је на почетку комада умрла, али се преко двојице мушкарца, са којима је била, ми сећамо ње. Сећамо се зашто је варала мужа, зашто је изабрала новог партнера и сазнајемо на крају, чије је дете које је оставила за собом у браку. Њихов мелодрамски однос видећемо и преко страсти која је неугасива. Љубавни троугао је данас актуелан, али је љубавни троугао на неки начин увек био једна од линија љубави. Представа “БЕЗ ЊЕ” ће открити шта жену привлачи мушкарцу, зашто другог мушкарца воли, а даће одговор и на неодговориво питање, ко је „крив“ за превару у браку ? Муж, жена или онај трећи ?

Не пропустите ову изузетну представу која ће Вас провести кроз сложене односе љубави и страсти.

Добро нам дошли!

Scroll to Top