Трајање (мин):
Година:
Земља:
Режисер:
Улоге:
На репертоару од:
Време пројекције:
Жанр:

Синопсис

На репертоару биоскопа „Звезда“, у периоду од 19. до 24. маја 2022., можете погледати филм  “Потера” у 21:00.

Трајање: 94 минута.

Држава/Година: САД,2022.

Жанр: Трилер

Улоге: Gerard Butler, Jaimie Alexander, Russell Hornsby

Режисер: Brian Goodman

ТРЕЈЛЕР:

СИНОПСИС:

У овом јединственом, напетом трилеру Џерард Батлер тумачи лик богатог предузетника Вила Спена, који своју, ускоро бившу жену Лису, вози код њених родитеља. Након што су се зауставили на бензинској пумпи, Лиса мистериозно нестаје, а Вил ће очајнички покушати да је пронађе, пре него што буде касно. Обраћа се полицији за помоћ, а детектив Петерсон приморан је да донесе одлуку да ли да му помогне или да га осумњичи, јер и Лисини родитељу сумњају да би Вил могао да буде умешан у њен нестанак.

У трци са временом која зауставља дах, Вил одлучује да узме ствар у своје руке и пронађе своју жену, по било коју цену. Пратећи трагове, улази у подземни свет криминала, а кључ за решење ове мистерије могао би да буде Николас, човек који је повезан са Лисиним родитељима.

Филм ПОТЕРА показаће колико екстремне потезе, у безнадежној ситуацији, човек може да повуче како би спасао неког кога воли.

ВАЖНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ:

Понедељак и среда су нерадни дани, осталим данима пројекције се одржавају редовно. Цена улазнице 300,00 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу и цена улазнице је 250,00 динара.  Благајна биоскопа ради од 16 до 21 сат.

Телефони за информације су следећи:

– Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати.

– Биоскоп „Звезда“ – 030/421 – 259 од 16 до 21 сат.

 

Додатне информације

Тренутно у биоскопу

Scroll to Top