Откачене

Установа “Центар за културу града Бора” организује позоришну представу „Откачене“. Представа ће бити одржана 18. децембра 2021. године у сали Музичке школе, у термину од 19 сати. Цена улазнице је 400,00 динара и могу се купити у просторијама наше Установе радним данима од 8 до 14 сати. Сви посетиоци су дужни да носе заштитне маске и држе прописану дистанцу за време боравка у сали Музичке школе.

Радња представе

“Откачене” је прва урнебесна комедија / водвиљ / мјузикл, по угледу на стране ТВ серије, која прати згоде и незгоде једне градске породице у њиховим покушајима да живе као “сав нормалан свет”, да се са својим проблемима носе на зрео и одговоран начин што им никако не полази за руком и што, наравно, доводи до низа комичних ситуација.
Сестре Беба и Зага су веома блиске и потпуно различите – Беба јури каријеру, а Зага мужеве. Беба чека одговор за унапређење у банци и крије свога дечка, колегу Воју (Борис Миливојевић) јер се плаши да би то могло угрозити њен пословни ауторитет.

За то време, њена сестра Зага, тугује за бившим мужем и на све начине покушава да га врати. Њихова мајка Надежда је загледана у себе, тачније у свој одраз у огледалу у којем не жели да види ни један знак старења и покушава да Загиног, сад већ бившег мужа, најбољег пластичног хирурга, наговори да настави да је оперише без новчане надокнаде.

Загина комшиница Ана трага за човеком свог живота. Можда је Загина ћерка, тинејџерка Лола, једина у кући „нормална“… а можда и не…

Улоге:
Моника Ромић
Борис Миливојевић
Славица Љујић
Златија Ивановић/Јована Јеловац/Срна Ланго
Даница Радуловић
Јована Младеновић/Дејана Радаковић
Специјални гост: Игор Лазић Ниггор
Специјални гост из оффа: Милорад Милинковић
Дебели (Трагач из Потере)

Редитељ: Моника Ромић
Консултације: Никола Завишић
Сценски покрет: Пјер Рајковић
Сценограф: Тања Жиропађа
Текст: Славица Љујић


 

 

 

Scroll to Top