ОДИГРАНА ПРЕДСТАВА „МИЛУНКА“

Представа „Милунка“, која је публици  у Бору донела незаборавно путовање кроз херојски живот једне од најхрабријих жена у историји ратовања, изведена је синоћ на сцени Музичке школе.

Монодрама, коју је изванредно изнела глумица Весна Станковић, чланица Југословенског драмског позоришта, оставила је снажан утисак својим невероватним глумачким талентом и дубоким емоцијама.

Радња ове узбудљиве представе почиње Милункиним девојачким данима у копаоничком селу Копривница, где је одрасла са својим родитељима, две сестре и болесним братом. Публика је имала прилику да упозна ову изузетно храбру жену и сазна како је постала икона храбрости током балканских ратова.

Ова представа није само прича о једној жени, већ и о снази људског духа и вољи да се буде храбар и одан у најтежим тренуцима. Глумица Весна Станковић је својим изванредним извођењем успела да дочара сложени карактер Милунке, од њених ранијих дана до њених херојских тренутака на бојиштима Балканских ратова. Представа је била емотивна и инспиративна, остављајући публику дубоко дирнутом и поносном на наслеђе храбрости Милунке Савић.


Scroll to Top