ОДИГРАНА ПРЕДСТАВА „КАКВА ТИ ЈЕ ЖЕНА ТАКАВ ТИ ЈЕ ЖИВОТ“

Сала Музичке школе синоћ је била премала да угости све оне који су желели да уживају у ауторској представи Драгана Маринковића Маце „Каква ти је жена такав ти је живот“. Спектакуларним извођењем, овај шармантни и неизмерно забаван глумац, публици у Бору приредио је вече које ће дуго памтити.

Драган Маринковић Маца на оригиналан и себи својствен начин, на сцени Музичке школе, приближио је вечита питања о мушко-женским односима са јасном поруком о љубави као смислу живота. Представа нам доноси причу о човеку који се након развода упутио у кафану и који је са публиком одлучио да подели своје анегдоте на један шармантан, комичан и оригиналан начин, наводећи нас да размислимо о свету који нас окружује. Играње ауторске представе публика је више пута прекидала смехом и аплаузима и са нестрпљењем ишчекивала извођење следећег монолога. Присутни у сали овацијама су дочекали и испратили извођење ове комедије.

Представа „Каква ти је жена, такав ти је живот“ одиграна је 02. новембра у сали Музичке школе. Почетак представа је био заказан за 19 сати.


Scroll to Top