Трајање (мин):
Година:
Земља:
Режисер:
Улоге:
На репертоару од:
Време пројекције:
Жанр:

Синопсис

Хорор филм “Ноћ Вештица – крај ” на репертоару биоскопа “Звезда” од 13. до  18. октобра  2022. године у 20 часова.

Трајање: 116 минута.

Држава/Година: САД 2022.

Жанр: Хорор

Улоге: Jamie Lee Curtis, Will Patton, Kyle Richards

Режија: David Gordon Green

СИНОПСИС:

Ово је последњи пут да Лори Строуд пружа отпор. Након 45 година, најцењенија и најпоштованија хорор франшиза у историји филма достиже свој епски, застрашујући крај, док се Лори Строуд по последњи пут сусреће са самим отелотворењем зла, Мајклом Мајерсом, у финалној борби, каква до сада још није виђена на великом платну. Само једно од њих ће преживети.

Глумачка легенда Џејми Ли Кертис последњи пут враћа се улози која је лансирала њену каријеру, Лори Строуд, првој “последњој девојци” хорора. Кертис тумачи овај лик више од четири деценије, што је један од најдужих односа глумац-лик у историји филма. Кад је франшиза обновљена 2018. године, филм Ноћ вештица оборио је рекорде на биоскопским благајнама, постао поглавље са највећом зарадом у франшизи и поставио нови рекорд када је у питању најбоље отварање за хорор филм у коме глуми жена.

Четири године након претходног убиства за Ноћ вештица, Лори живи са својом унуком Алисон и завршава писање својих мемоара. Мајкл Мајерс није виђен од тада. Лори, након што је дозволила духу Мајкла Мајерса да управља њеном стварношћу, одлучила је да се ослободи страха и беса и да пригрли свој живот. Али, када је младић Кори Канингем оптужен да је убио дечака кога је чувао, то изазива ланац насиља и ужаса који ће натерати Лори да се, једном заувек, коначно суочи са злом које не може да контролише

Понедељак и среда су нерадни дани, осталим данима пројекције се одржавају редовно. Цена улазнице 300,00 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу и цена улазнице је 250,00 динара.  Благајна биоскопа ради од 16 до 21 сат.

Телефони за информације су следећи:

– Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати.

– Биоскоп „Звезда“ – 030/421 – 259 од 16 до 21 сат.

 

 

Додатне информације

Тренутно у биоскопу

Scroll to Top