Трајање (мин):
Година:
Земља:
Режисер:
Улоге:
На репертоару од:
Време пројекције:
Жанр:

Синопсис

Од 28. новембра до 4. децембра 2019. године – филм ,,Нож у леђа” у биоскопу ,,Звезда” у  20 сати.

2. децембра 2019. године (понедељак) нема пројекције филмова. 

Цена улазнице 250,00 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу и цена улазнице биће и до 20% нижа за пројекције филмова

Телефони за информације су следећи:

  • Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати
  • Биоскоп „Звезда“ –  030/421 – 259 од 15 до 21 сат

Благајна биоскопа ради свакодневно, сем понедељка, од 15 до 21 сат и карте се могу купити у том периоду за све пројекције филмова.

За све информације пратите сајт Установе„Центар за културу града Бора“, као и фејсбук  и инстаграм странице Установе и биоскопа „Звезда“

Трајање (мин): 130
Година: 2019.
Земља: САД
Режисер: Rian Johnson
Улоге: Daniel Craig, Katherine Langford, Ana de Armas, Chris Evans
На репертоару од: 28. 11. 2019.
Жанр: Драма, Kомедија, Kрими

Kомплетна поставка филма, иза и испред камере, више него обећава изврсну акцију и заплете. Даниел Kрејг , Kрис Еванс (Kапетан Америка) и Џејми Ли Kертис (Истините лажи) су у главним улогама, док је на редитељско место сео Рајан Џонсон ког знамо као редитеља и сценаристу филма Ратови звезда: Последњи Џедај.

Радња филма ,,Нож у леђа“ врти се око породичног окупљања које крене по злу након смрти 85-огодишњег Харлана Томбија главе породице. У њихов породични дом долазе два детектива како би истражили смрт и открили скривене породичне тајне. Сваки члан породице постаје сумњив, па чак и споредни ликови који се појављују током филма.

Додатне информације

Тренутно у биоскопу

Scroll to Top