Новогодишњи концерт КУД-а „Бор“

Културно уметничко друштво „Бор“ и Установа „Центар за културу града Бора“, организују завршне концерте извођачких ансамбала, 22. децембра. У празничном расположењу, традиционални новогодишњи програм отвориће дечји ансамбл КУД-а „Бор“ 22. децембра у 17 сати, док је концерт првог извођачког ансамбла заказан за 20 сати.
За чланове КУД-а „Бор“ 2022.година била је година успеха. Бројни концерти, манифестације и фестивали обележили су годину за нама.Своју ризницу гостовања КУД „Бор“ ове године употпунио је наступима на Међународном фестивалу у Варни и Интернационалном фестивалу фолклора „Јесења бајка“ у Прагу. Круна успеха КУД-а „Бор“ и Установе „Центар за културу града Бора“ јесте организација Међународног фестивала „Златно коло“, а под покровитељством града Бора.
Игра, песма и аплаузи одзвањали су , како у сали Музичке школе, на отвореној сцени Амфитеатра Дома културе у Бору, тако и широм наше земље и иностранства, а новогодишњи концерт је сјајна прилика да ову годину завршимо у надасве једној позитивној атмосфери и енергији, спремни за све подухвате који нас чекају у наредној години.
Културно уметничко друштво Бор представиће се кореографијама извођачких ансамбала, вокалних солиста КУД-а „Бор“, инструменталиста, а све у пратњи Народног оркестра Ансамбла. Својим наступом програм ће увеличати полазници школе традиционалних инструмената. Уједињени у мисији очувања традиције , културе и уметничке игре члановима КУД – а „Бор“ подршку, на сцени пружиће и ЦНКН „Корени“. Година успешне сарадње између ова два културно-уметничка друштва биће крунисана новогодишњим концертом. Наступали су и уживали на бројним сценама, а 22. децембра у 17 и 20 сати представиће се публици у Бору. Улазнице се могу купити на благајни Установе „Центар за културу града Бора“ радним данима од 8 до 14 часова. Цена улазнице 200,00 динара. Добро дошли!

 

 

Scroll to Top