Нови мутанти

Након шест месеци паузе, услед пандемије која је обуставила рад биоскопа на глобалном, али и локалном плану, биоскоп ,,Звезда“ Бор посетиоцима своја врата отвара у уторак 22. септембра са пројекцијом филма ,,Нови мутанти“.

Подржавајући јединствену мисао, да нам је социјализација данас потребнија више него икад, публика ће коначно  филмове моћи да гледа из биоскопске фотеље и на великом платну, поштујући све мере безбедности – уз прописану дистанцу међу седиштима и одржавањем максмалних хигијенских услова.

На репертоару од . до . септембра 2020. године – филм ,,Нови мутанти у 18 сати.

. септембра 2020. године (понедељак) нема пројекције филмова. 

Цена улазнице 250,00 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу и цена улазнице биће и до 20% нижа за пројекције филмова.
Телефони за информације су следећи:
– Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати.
– Биоскоп „Звезда“ – 030/421 – 259 од 15 до 20 сати.
Благајна биоскопа ради свакодневно, сем понедељка, од 15 до 20 сати и карте се могу купити у том периоду за све пројекције.

Нови мутанти
Трајање (мин):98
Година: 2020.
Земља: САД
Режисер: Josh Boone
Улоге: Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Alice Braga
На репертоару од:03.09.2020.
Жанр: Акција, Хорор, Научна фантастика

20th Century Fox  у сарадњи са Marvel Entertaiment представља филм Нови мутанти, оригинални хорот трилер смештен у изоловану болницу, где је група младих мутанта на психијатријском праћењу. Kада почну да се догађају чудне ствари, и њихове мутантске способности и њихово пријатљество ће бити на тесту док се буду борили за живот.

 

Scroll to Top