Народ то воли

У оквиру Борског културног лета Установа „Центар за културу града Бора“ приређује позоришну представу за одрасле „Народ то воли“. Представа ће бити одржана 25. августа 2021. године у 20,00 сати у сали Музичке школе. Цена улазнице је 400,00 динара. Карте се могу купити у Центру за културу сваког радног дана од 8 до 14 сати. Телефон за информације је 030/424-546.

У складу са препорукама Владе Републике Србије и Кризног штаба посетиоци су дужни да носе заштитне маске и држе прописану дистанцу.

Представа „Народ то воли“ – урнебесна комедија

Играју:
Tеодора Томашев, Ђорђе Стојковић, Дејан Цицмиловић

Режија: Бојан Стојчетовић

Kада Вељко, млади, перспективни инспектор наркотика изгуби четврт тоне кокаина спреман је да учини све како би доказао своју невиност, па чак и да постане – женско.
Али то није његов највећи проблем.

На путу до истине, Вељко ће морати да ради као асистенткиња естрадне звезде Жане.
Покушавајући да открије где је нестало четврт тоне кокаина, Вељко организује Жанин солистички концерт, истовремено настојећи да избегне смицалице амбициозног, параноичног начелника полиције, Маторог.
Kомична прича о људима који кријући своје „мрачне“ тајне откривају туђе настојећи да остваре невешто сковане планове у свету у ком царују новац, турбо фолк и поремећене вредности које су потпуно прихваћене јер – народ то воли…

Scroll to Top