МЈУЗИКЛ „ВЕСЕЛО ДЕВОЈАЧКО ВЕЧЕ“

Посебно за даме и њихов дан, Установа „Центар за културу града Бора“ организује мјузикл „Весело девојачко вече“, 07. марта. 2022. године у сали биоскопа „Звезда“. Почетак представе је планиран за 19 часова.

Мјузикл прати причу о пет најбољих другарица из детињства, којe се поново окупљају на девојачкој вечери у једном караоке клубу. У драми пуној хумора, када се попије и отвори женска душа, долази до заплета, туге и испреплетених животних прича о срећи, љубави, пријатељству и поверењу, незадовољству и неостварењу. Свака од ових жена има своју причу, а сваку причу прате познати југословенски хитови од поп музике, преко фолка, па све до шлагера. Публика ће моћи да чује песме као што су: „Андреа“, „Ти си ми све на свету“, „Шта ће ми живот без тебе драги“, „Апсолутно твој“…

Моћни гласови и невероватна енергија Иване, Тијане, Зоране, Јелене и Маје очарали су публику широм Србије, а за извођење овог музичко сценског спектакла тражила се карта више. Публика не може а да се не насмеје, па чак и запева познате домаће хитове са учесницама мјузикла.

 

Глумице: Ивана Петерс, Тијана Дапчевић, Зорана Павић, Јелена Ђукић, Маја Брукнер.

Текст и режија Раде Вукотић.

 

Цена улазнице: 800 динара

Карте се могу купити на благајни Установе “Центар за културу града Бора”, радним данима од 08 до 14 часова.

Телефон за информације: 030/424-546

Не вршимо резервацијe карата.

 

 

Scroll to Top