Мини мјузикл „Пипи и Пан у потрази за Црвенкапом“

За сам крај овогодишње  Дечје недеље, за нашу најмлађу публику припремили смо поклон представу „Пипи и Пан у потрази за Црвенкапом“.  Представа је заказана за недељу, 09. октобар 2022. у 13 часова у сали биоскопа „Звезда“ !

Синопсис:

Маштослав Бајкић, писац за децу, поражен чињеницом да данашњи малишани све мање читају, немотовисан да напише нешто ново, доноси одлуку да избрише све своје старе ликове, межу којима је и славна Црвенкапа. Са том мишљу тоне у сан, у којем се објављује узнемирујућа вест да је Црвенкапа нестала. Тада на сцену ступају Пипи и Петар Пан, којима као најсмелијим од свих ликова, бива поверен задатак да је пронађу.

У узбудљивој детективској авантури по Недођији, Пипи Пан ће се срести са глувом и сенилном баком, невидљивом аждајом Ждеравицом, вицкастим морнаром Миком, капетаном Пером који се никада не смеје и још по неким ликом из Бајкићевог заборављеног опуса.

Како то да је Пипи паметна а да није ишла у школу?

Како да мућнете главом а да је на померате?

Зашто је потребно употребљавати праве речи на правим местима?

Зашто не постоје глупа питања, већ само глупи одговори?

Зашто је Недођија некада била Дођија и да ли ће поново носити то име?

Хоће ли Петар  Пан и Пипи успети да пронађу Црвенкапу и да ли ће Маштослав Бајкић након свог сна, добити инспирацију да напише нову бајку?

 

Играју: Никола Угриновић, Јована Младеновић, Данило Петровић.

Текст и режија: Никола Угриновић и Јована Младеновић

Специјални гости из off-: у улози новинара из Недођије Марко Кон.

Сонгови: Моника Ромић, Марко Кон и Глумци из представе.

 

ДОБРОДОШЛИ!

 

 

 

Scroll to Top