Међународни фестивал фолклора „Golden days“ у Варни

Наши најмлађи амбасадори културе, чланови дечјег ансамбла Културно уметничког друштва „Бор“ ових дана приказују  игре и традицију наше земље на фестивалу у Варни. Међународни фестивал фолклора „Golden days“ окупио је учеснике из Словачке, Бугарске, Северне Македоније, Молдавије, Румуније, Украјине и Републике Србије.  Игра и песма не престају, а овакви фестивали су идеалан спој задовољства и љубави према фолклору, као и упознавање са обичајима и стваралаштвом других поднебља. Чланови фолклора памте  незаборавна путовања, пријатељства, прве симпатије и најлепше успомене.

Наставите да се смејете, дружите, путујете, а ми смо ту да заједно са родитељима испратимо сваки Ваш излазак на сцену, сваки нови научени корак, игру и осмех. Поносно уз аплауз, осмех и понеку сузу, поносни на сваки ваш корак и успех на путу одрастања.

Наше најмлађе звезде  свих ових година предвођене су  уметничким руководиоцем Драганом Петровићем, који се са великом љубављу стара о њима и труди да им пренесе љубав према фолклору, према нашој традицији како би заједно наставили своју мисију да будемо поносни и истрајни чувари својих корена.


 

 

Scroll to Top