Трајање (мин):
Година:
Земља:
Режисер:
Улоге:
На репертоару од:
Време пројекције:
Жанр:

Синопсис

Породична авантура „Мармадјук: Бунтовник на четири ноге“ на репертоару биоскопа „Звезда“ од 11. до 16. маја у 16 часова.

Трајање: 88 минута

Држава/година: САД, 2023.

Жанр: Анимирани, породични, авантура

Режисер: Mark A.Z. Dippé

 

ТРЕЈЛЕР:

 

СИНОПСИС:

Познати стриповски јунак, пас Мармадјук стиже на велике екране! Легендарни тренер паса верује да га може претворити из недисциплиноване, али симпатичне немачке доге у следећег првака Светске изложбе паса.
Наш јунак је симпатична (али изван контроле) немачка дога која је најсрећнија када се забавља са својом породицом, Винсловима, поготово када се игра „каубоја“ с деветогодишњим Билијем. Но, колико год се трудили, чини се да Винслови једноставно не могу да спрече Мармадјука од његових тенденција да се ували у невољу.
Када један од Мармадјукових епских неуспеха постане виралан, тај видео снимак привлачи пажњу познатог тренера ког је заокупио изазов да претвори Мармадјука у првака Светске изложбе паса.
Уследиће бурна пустоловина, иако не на начин на који су сви очекивали. На крају ће Мармадјук и Винслови да схвате да најважнија ствар у животу није побеђивати, него остати веран себи и онима које волиш.

Понедељак и среда су нерадни дани, осталим данима пројекције се одржавају редовно. Цена улазнице 350,00 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу “Звезда” и цена улазнице је 300,00 динара.  Благајна биоскопа ради од 16 до 21 сат.

Телефони за информације су следећи:

– Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати.

– Биоскоп „Звезда“ – 030/421 – 259 од 16 до 21 сат.

Додатне информације

Тренутно у биоскопу

Scroll to Top