Трајање (мин):
Година:
Земља:
Режисер:
Улоге:
На репертоару од:
Време пројекције:
Жанр:

Синопсис

На репертоару биоскопа „Звезда“, у периоду од 04. до 08. марта 2022., можете погледати филм “Кључ” у 18:30.

Трајање: 93 минута.

Држава/Година: Србија, 2022.

Жанр:  Мистерија. Трилер

Глумци: Соња Колачарић, Радивоје Раша Буквић, Бранимир Бане Поповић

Режисер:  Марко Сопић

ТРЕЈЛЕР

СИНОПСИС

Легенда каже да се у скривеном благу цара Деспота Стефана налази веома вредна Византијска реликвија – Константиново благо. Ову реликвију, која представља симбол врхунске моћи, жели да поседује тајна организација католичке цркве, која сматра да им ово историјско благо одувек припада. За тај задатак спремна је да ангажује и мафијашког боса (Бранимир Поповић) и његову „војску“ и да активира своје људе који се налазе у свим структурама друштва, укључујући и полицију. Кључ који води до блага зато вековима из генерације у генерацију штите Витезови Реда Змаја, који улогу чувара наслеђују од својих предака.
Вера (Соња Колачарић) је професорка историје уметности на Филозофском факултету у Београду. Након повратка из Црне Горе са дедине сахране, њен живот се мења из корена. Затиче стан у хаосу због провале, постаје мета мафије, прати је полиција, око ње се дешавају убиства…
Вртлог догађаја захвата и њен интимни живот, а на путу до сазнања да је пореклом, наследно постала Витез Реда Змаја и да је у аманет добила чување тајне Константиновог блага, заљубљује се у човека за кога не зна да ли је њен заштитник или потенцијални убица.
Ненад (Раша Буквић) је од рођења обучаван као Витез Реда Змаја. Његов задатак је да заштити свете реликвије, али и њиховог чувара, Веру. Док се и његове емоције распламсавају, спреман је на све. Чак и на оно што се од једног витеза најмање очекује.
Борба за свето историјско благо одвија се у центру Београда док живот људи тече уобичајеним током, међу зидинама магичног Котора, на пустим путевима Златибора и у шумама Дурмитора, у хаосу ноћних клубова, међу згужваним чаршавима сеновитих спаваћих соба и у моћној тишини црквених здања, а оставља крваве трагове, уништене каријере, сломљена срца и низ посмртних ковчега који тек чекају да се на њих урежу имена губитника.
Рука која ће на крају доћи до кључа вођена је чистом емоцијом и срцем.

ВАЖНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Понедељак и среда су нерадни дани, осталим данима пројекције се одржавају редовно. Цена улазнице 300,00 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу и цена улазнице је 250,00 динара.  Благајна биоскопа ради од 16 до 21 сат.

Телефони за информације су следећи:

– Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати.

– Биоскоп „Звезда“ – 030/421 – 259 од 16 до 21 сат.

Напомена: Биоскопски репертоар је подложан променама. У складу са препорукама Владе Републике Србије и Кризног штаба, број слободних места у биоскопу ,,Звезда” редукован је на 50% капацитета по пројекцији.  Сви посетиоци су дужни да носе заштитне маске и држе прописану дистанцу за време боравка у биоскопу ,,Звезда”. Обавезно је мерење температуре свим посетиоцима, дезинфекција руку и пролазак кроз дезо-баријеру на уласку у биоскоп.

 

Додатне информације

Тренутно у биоскопу

Scroll to Top