КУМОВИ

Још једно ремек-дело Душана Ковачевића, комедију свакодневне трагедије, Борани су имати прилике да погледају 15. новембра 2012.године у 18 и 20 сати у организацији Установе ‚‚Центар за културу општине Бор„. Глумци ‚‚Звездара театра„: Предраг Мики Манојловић, Даница Максимовић, Бранимир Брстина, Милица Михајловић и Радослав Миленковић поклонили су се бројним љубитељима позоришта у Бору само дан након наступа у оквиру манифестације ‚‚Дани Зорана Радмиловића„.
Чести смех и препознавање ситуација из стварног живота пратили су ову причу о необичном пријатељству човека који је остао без посла са псом из оближњег парка.
Његов кум је нестао, па су у заплет умешани и инспектор – стручњак за експлозиве и командант специјалне полицијске јединице са псима, који зна псећи језик.
Прича је у основи егзистенцијално-социјална, својим метафорама додирује данашњу економску и политичку ситуацију у Србији, али је испричана на лак и духовит начин. Илустративна је реплика коју у представи изговара докторка: ,,Како живимо, има сви да лајемо„.
Сала музичке школе је била пуна у оба термина и од 18 и од 20 сати и борска публика је уживала у овој представи.


Scroll to Top