КУЛТУРНИ ДОГАЂАЈ ГОДИНЕ У БОРУ!

Један од највећих светских рок, џез и блуз гитариста, Влатко Стефановски, одушевио је у петак 18.новембра поклонике тог музичког жанра у крцатој сали Музичке школе .Ово је био први концерт на нашим просторима након недавно завршене америчко-канадске турнеје. Борска публика доживела је звездане тренутке уживајући у магији Влаткове особене интерпретације.

Харизматични уметник је свирајући чувене хитове, као и нумере са последњег албума, био готово непрекидно праћен бурним аплаузима, од којих још увек одјекују зидови Музичке школе. Импресиван наступ употпунили су и млади, изузетно надарени чланови бенда: Иван Кукић –бас гитара и Јан Стефановски – бубњеви, син прослављеног гитаристе истудент џез академије у Штипу.

„То што смо вечерас слушали, у школи не може да се научи“ – био је коментар на крају концерта видно узбуђеног познатог борског музичара.

Знамо да многи Борани нису могли због недостатка места да присуствују концерту, иако су то силно желели. Са нашим познатим уметником договорили смо за идућу годину концерт на тргу, тако да ће тада сви поштоваоци његовог музицирања бити у прилици да уживају.


 

Scroll to Top