Концерт Севдах Метал бенда из Зајечара у оквиру Борског културног лета

У оквиру Манифестације ,,Борско културно лето“ реализован је и концерт  Севдах Метал бенда  из Зајечара 07. августа 2019. године у 19 сати на платоу Дома културе.

Посетиоци овог концерта су могли да уживају у доброј музици од Ever Greena до Rock and Roll – а све уз пратњу хармонике која разбија устаљене аранжмане и концепте.

Севдах Метал Бенд је музицка група из Зајечара која је настала 1991. године у свом првом облику. Током година постава се мењала као и музички утицаји који су обликовали овај бенд. Тренутну поставу групе чине:
1. Миљан Ђорђевић – бубањ
2. Драгољуб Ранђеловић – хармоника и вокал
3. Бојан Никић – бас гитара
4. Никола Милошевић – гитара и вокал

Ова постава бенда је активна од 2015. године. Може се похвалити бројним наступима у земљи и иностранству. Иза њих стоје бројни концерти и фестивали као и хуманитарни концерти на које су посебно поносни. Музички утицаји као и одабир инструмената су разноврсни. Од Ever Greena до Rock and Roll – а све уз пратњу хармонике која разбија устаљене аранжмане и концепте. Севдах Метал Бенд је група која не прави компромисе и разбија предрасуде. Звук сакупљен са различитих поднебља Балкана умешан у познате светске хитове наилази на леп и срдачан пријем слушалаца па су самим тим наступи овог бенда увек испраћени великим бројем људи који прате њихов рад.


Scroll to Top