Концерт народног оркестра и групе певача КУД-а ,,БОР“ и представљање романа Ненада Митрoвића  ,,Дан нулти“ и ,,Хроми вук“ 

Установа ,,Центар за културу града Бора“ у оквиру Борског културног лета  реализовала је 21. августа на платоу Дома културе  у 19 сати концерт народног оркестра и групе певача културно-уметничког друштва ,,БОР“ и представљање романа Ненада Митрoвића  ,,Дан нулти“ и ,,Хроми вук“  .

Народни оркестар је важан део свих музичко-сценских садржаја културно-уметничког друштва ,,БОР“, а са Ансамблом народних игара чини нераскидиву целину. У оквиру целовечерњих концерата народни оркестар наступа са самостално осмишљеним нумерама. Оркестар је пратилац и групе певача, вокалних солиста, а учествује и у разноврсним сценским и пригодним програмима. Група певача наступа у целовечерњим концертима КУД-а као пратилац Ансамбла народних игара, али и осмишљава и реализује програмске нумере са народним оркестром и наступа на многим званичним локалним свечаностима. Народни оркестар и групу певача води Александар Губијан.


Scroll to Top