Кабаретска представа „Као да сам те сањао“

На позоришном репертоару Установе „Центар за културу града Борa“, поводом Дана заљубљених je кабаретска представа „Као да сам те сањао“, 13. фебруара 2022. године у сали Музичке школе. Почетак представе је заказан за 20 сати.

Ова представа је замишљена као вече поезије и музике, у којем ће протагонисти Владан Савић и Кристина Савић говорити најлепше стихове српских и светских песника, као и уживо певати најлепшу компоновану поезију уз клавирску пратњу.

У представи „Као да сам те сањао“ биће извођенa поезија Константина Симолова, Матије Бећковића, Десанке Максимовић, Жака Превера, Душка Трифуновића, Душка Радовића, Арсена Дедића, Вите Николића, Божидара Тимотијевића и других великана домаће и светске поезије.

Представа се базира на чистој емоцији.  Кристинa Савић ,  уз оригинално адаптиране аранжмане, изводи добро познате баладе, тако да се на тренутке може осетити права концертна атмосфера.

Цена улазнице је 400,00 динара. Карте се могу купити у Установи „Центар за културу града Бора“ сваког радног дана од 8 до 14 сати, као и на дан представе у недељу од 17 до 20 часова. Телефон за информације је 030/424-546.

У наредном периоду, Установа „Центар за културу града Бора“  традиционално обележава Дан матерњег језика 21. фебруара. Позоришне сладокусце очекује почетком  марта „Књига о Милутину“, чувена монодрама у улози сјајног Ненада Јездића. Посебно за даме и њихов дан организује се мјузикл „Весело девојачко вече“. У другом делу марта, најмлађи Борани уживаће у згодама и незгодама популарних цртаних јунака, које ће им представити глумци из Београда.

Scroll to Top