ИСТЕРИВАЧ ЂАВОЛА: ВЕРНИК

Хорор филм „Истеривач ђавола: Верник“ на великом платну биоскопа „Звезда“ од 5. до 10. октобра 2023. године у 20 часова.

Понедељак и среда су нерадни дани, осталим данима пројекције се одржавају редовно. Цена улазнице 350,00 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу “Звезда” и цена улазнице је 300,00 динара.  Благајна биоскопа ради од 16 до 21 сат.

Трајање: 121минут

Држава/година: САД, 2023.

Жанр: Хорор

Режисер:  David Gordon Green

Улоге: Leslie Odom, Jr., Ann Dowd, Jennifer Nettles

СИНОПСИС:

Ове јесени биће тачно 50 година од када је најстрашнији хорор филм у историји био приказан на великом платну и шокирао публику широм света. Овог октобра, отвара се ново поглавље. Блумхаус и редитељ Дејвид Гордон Грин, који су разбили статус „quо“ васкрсавањем франшизе Ноћ вештица, представљају нам филм ИСТЕРИВАЧ ЂАВОЛА – ВЕРНИК.

Од када му је трудна супруга страдала у земљотресу на Хаитију пре 12 година, Виктор Филдинг (добитник Тонија и номинован за Оскара, Лесли Одом Џуниор) сам одгаја њихову ћерку Анџелу (Лидија Џует).

Али, Анџела и њена другарица Кетрин (Оливија Маркум), нестају у шуми и враћају се после три дана, без икаквог сећања шта им се догодило. То покреће низ догађаја који ће приморати Виктора да се суочи са основним нивоом зла и да, у свом страху и очају, потражи једину живу особу која је, некада раније, сведочила нечему сличном, Крис Макнил.

По први пут од 1973. године, добитница Оскара, Елен Берстин, репризира своју култну улогу Крис Макнил, глумице коју је заувек променило оно што се догодило њеној ћерки Риган, пет деценија раније.

Када је, заснован на бестселеру Вилијама Питера Блатија, филм Истеривач ђавола приказан, заувек је променио савремену културу, оборио све рекорде на благајнама и добио десет номинација за Оскара, поставши први хорор икада номинован у категорији за најбољи филм.

 

Садржај се не препоручује млађима од 16 година.

 

ТРЕЈЛЕР:

 

Телефони за информације су следећи:

– Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати.

– Биоскоп „Звезда“ – 030/421 – 259 од 16 до 21 сат

 

Scroll to Top