ГОДИШЊИ КОНЦЕРТ ЕТНО-РАДИОНИЦЕ УСТАНОВЕ „ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРУ ГРАДА БОРА“

Годишњи концерт полазника етно-радионице Установе „Центар за културу града Бора“ одржаће се 10. децембра у сали Музичке школе са почетком у 19 сати.

На концерту у Бору публици ће се представити етно група „Ђурђевак“ и млађа етно група „Љубичице“. Љубитељи етно звука уживаће и у раскошним гласовима солиста Анђелије Черкасов, Нађе Козић и Наталије Божић.

Музички програм етно радионице заснован је на традиционалним етно  нумерама  Тимочке крајине, Северне Македоније, Косова, Централне Србије и Бугарске. Подршку на сцени младим и талентованим полазницама пружиће Градско певачко друштво „Стеван Мокрањац“  Установе Центар за културу “Зоран Радмиловић” у Зајечару као и солисти на фрули и кануу Јоца Андрејић и Нела Јотовић.

Успех наших полазница на такмичењима и фестивалима и ове године није изостао.  Поред бројних концерата и наступа широм Србије, сјајни резултати остварени су на Републичком  и Међународном такмичењу у етно певању.  Велике заслуге за остварене резултате свакако припадају оснивачу и диригенту етно радионице Тамари Глишић.

Слободан улаз.

Добродошли!

 

 

 

Scroll to Top