Трајање (мин):
Година:
Земља:
Режисер:
Улоге:
На репертоару од:
Време пројекције:
Жанр:

Синопсис

На велику радост свих љубитеља филмске уметности биоскоп „Звезда“ од  6. априла наставља са приказивањем најновијих филмских остварења. На репертоару од 6. до 11. априла за нашу најмлађу публику припремили смо aнимирану авантуру „Баш супер“ у 16:30 сати,  док ће поштоваоци домаће кинематографије моћи да погледају  драму „Индиго Кристал“ у 18 часова. Дуго очекивана и најављивана комедијa „Муње опет“ биће на репертоару у 20 часова.

Понедељак и среда су нерадни дани, осталим данима пројекције се одржавају редовно. Цена улазнице 350,00 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу „Звезда“ и цена улазнице је 300,00 динара.  Благајна биоскопа ради од 16 до 21 сат.

Телефони за информације су следећи:

– Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати.

– Биоскоп „Звезда“ – 030/421 – 259 од 16 до 21 сат.

 

АНИМИРАНА АВАНТУРА „БАШ СУПЕР“ У 16:30 САТИ

Трајање: 76 минута

Држава/година: Норвешка 2023.

Жанр: Анимирани, авантура, породични.

Режисер: Rasmus A. Sivertsen

ТРЕЈЛЕР: 

СИНОПСИС:

Једанаестогодишња девојчица Хедвига, заљубљеник у игрице, открива да јој се живот окреће наглавачке када је приморана да замени свога оца као суперхероја града и то много пре него што је очекивала. Изазови пред којима се нашла много су већи него што је могла и да претпостави, а услед неспретних потеза отац се одлучује за рођака Адирана, као будућег хероја. Хедвига мора брзо да реагује!

 

 

ДРАМА „ИНДИГО КРИСТАЛ“ У 18:00 САТИ

Трајање: 105 минута

Држава/година: Србија, 2023.

Жанр: Драма

Режисер: Лука Михаиловић

Улоге: Миодраг Радоњић, Денис Мурић, Павле Менсур.

ТРЕЈЛЕР:

СИНОПСИС:

Прича филма „Индиго Кристал“ прати четири дана Вука, тридесетосмогодишњег повратника из затвора, који гоњен самоубиством најбољег друга покушава да спасе његовог млађег брата на вече годишњице самоубиства.

 

КОМЕДИЈА „МУЊЕ ОПЕТ“ У 20:00 САТИ

Трајање: 96 минута

Држава/година: Србија, 2023.

Жанр: Комедија

Режисер: Радивоје Андрић

Улоге: Сергеј Трифуновић, Борис Миливојевић, Никола Ђуричко.

ТРЕЈЛЕР:

СИНОПСИС:

Прошле су године, а код Попа и Марета све је исто: нема девојака, нема кеша, нема ни доживљаја. Као и увек, не разумеју се са светом и новом музиком која влада.

Гојко цвета, краљ је Беча и успешни музички продуцент. Управо је избацио нови хит певачице Миле Силе. Међутим, део песме је „позајмљен“ од школских другара. Истовремено великодушни Гојко организује прославу годишњице матуре у Бечу јер велика већина одељења живи по свету. Зна се ко једини није позван! Старе ране се не заборављају.

Поп и Маре, бледи као креч, морају у Беч. На путу ће срести младе шампионе хемије и разне колоритне особе/сподобе, међу којима и бившу разредну Смиљу Тортуру.

Нека авантура почне, опет!

 

Добродошли у свет филма!

Додатне информације

Тренутно у биоскопу

Scroll to Top