Трајање (мин):
Година:
Земља:
Режисер:
Улоге:
На репертоару од:
Време пројекције:
Жанр:

Синопсис

Лепа вест за све љубитеље филмске уметности, након краће паузе биоскоп “Звезда” ове недеље креће са актуелним домаћим и страним филмским пројекцијама.

На репертоару биоскопа „Звезда“, у периоду од 03. до 08. марта 2022., можете погледати филм “Бетмен” у 21:00.

Трајање: 176 минута.

Држава/Година: САД, 2022.

Жанр:  Драма, Крими, Акција.

Глумци: Peter Sarsgaard, Andy Serkis, Robert Pattinson

Режисер:  Matt Reeves

ТРЕЈЛЕР:

СИНОПСИС:

У режији великог Мета Ривса, нови филм доноси бројне познате негативце који добијају мрачни нови изглед. Паул Дано глуми Ридлера, Зое Кравиц је Жена мачка, а непрепознатљив Колин Фарел појављује се у улози злогласног Пингвина.
Након година лутања улицама Готама, и са тек неколико поузданих савезника – усамљени осветник постаје једино утеловљење правде међу својим суграђанима.
Када Готамову елиту нападне садистички убица, низ загонетних трагова води највећег истражитеља подземља у најмрачнију авантуру до сада.

ВАЖНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Понедељак и среда су нерадни дани, осталим данима пројекције се одржавају редовно. Цена улазнице 300,00 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу и цена улазнице је 250,00 динара.  Благајна биоскопа ради од 16 до 21 сат.

Телефони за информације су следећи:

– Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати.

– Биоскоп „Звезда“ – 030/421 – 259 од 16 до 21 сат.

Напомена: Биоскопски репертоар је подложан променама. У складу са препорукама Владе Републике Србије и Кризног штаба, број слободних места у биоскопу ,,Звезда” редукован је на 50% капацитета по пројекцији.  Сви посетиоци су дужни да носе заштитне маске и држе прописану дистанцу за време боравка у биоскопу ,,Звезда”. Обавезно је мерење температуре свим посетиоцима, дезинфекција руку и пролазак кроз дезо-баријеру на уласку у биоскоп.

 

Додатне информације

Тренутно у биоскопу

Scroll to Top