БАЈКА О ЧАРОБНОЈ СВИРАЧИЦИ

Установа „Центар за културу града Бора“ и Драмски студио организују позоришну представу за децу Бајка о чаробној свирачици. Комад ће бити одигран 23. новембра у 19 часова у сали Музичке школе.

Ово је још једна лепа, бајковита прича о борби добра и зла. Зла вештица киднапује принцезу из земље снова, у којој су сви срећни и уживају у дивној музици. Жели да се докопа њихове чаробне фруле. У потрагу за принцезом крећу принц и свирачица. На путу им се придружују и две смешне скитнице. Уз пуно обрта, на крају добро побеђује зло. Представа је испуњена занимљивом сценографијом, оригиналним костимима, као и музиком и плесом.

Продукција: Установа „Центар за културу града Бора“. Режију потписује Симонида Гаврић, а глуме полазници нашег Драмског студија: Теодора Павловић, Лазар Рапаић, Никола Савић,  Ирена Николић, Анђела Младеновић, Лазар Драгутиновић. Композитор: Александар Губијан.

Улазнице по цени од 200 динара се могу купити на благајни Установе радним данима од 8 до 14 часова; тел.за информације 424-546.

Представа се не препоручује узрасту млађем од пет година.

Scroll to Top