БАРИКАДА

Урнебесна комедија Еx Indexovaca и продукције Аутлет ‚‚Барикада„ изведена је 19. фебруара 2013.год. у 20 сати у сали биоскопа ,,Звезда” у организацији Установе ‚‚Центар за културу општине Бор„.
Радња ове представе одиграва се далеке 2020. године, на барикади која се налази на Хоргошу. Барикада ради као предузеће, јер преко ње прелазе контејнеру, контигенти и акцизна роба.
У том тренутку Србија је увелико најмлађи члан Европске Уније, али не само члан већ и њен председавајући. Иако у свету влада велика економска криза, Србија је стабилна земља, економска сила и највећи увозник турских серија икада.
Европска Унија преко канцеларке Анђелине Хенкел захтева од руководста Србије да уклони барикаду јер границе унутар Уније не постоје. Захтев се одбија јер би улањање барикаде довело до несагледивих последица у приходима наших јунака.
Уместо да барикаду уклони, руководство барикаде проглашава отвореном изненадну епидемију и обавестава Европску Унију да барикада не може да се уклони због ноовооткривеног вируса.
Уједно се доноси одлука о производњи неколико милијарди комада прве српске вакцине против вируса а уз сваку вакцину, грађани добијају и нови CD једног од министара барикаде.
Поред главних ликова – једног председника Сеље и два потпредседника Слађана и Марице, у овој представи гледамо и светски cream de la cream, од канцеларке Анђелине Хенкел до руског руководства, а уплетене су и светске шпијунске службе које све прате преко сателита..„
Ову духовиту и комичну причу, пред више од 400 борана зналачки су испричали глумци: Бранислав Петрушевић Петрући, Синиша Убовић, Владан Дујовић.


 

Scroll to Top