Представа „Каква ти је жена, такав ти је живот“

Установа „Центар за културу града Бора“ са задовољством Вас позива да у среду, 02. новембра у 19 сати дођете и уживате у представи „Каква ти је жена, такав ти је живот“.

Ауторска представа Драгана Маринковића Маце, освојила је публику широм региона, а на сцени Музичке школе доноси нам причу о човеку, који се након развода одмах упутио у кафану и своју причу овог пута поделиће са борском публиком преносећи главну поруку „Љубав је смисао живота“.

Да ли волимо да нас воле или волимо да волимо? Колико брак заправо мења однос двоје људи? Шта је потребно за складан брак? Одговоре на вечита питања доноси нам Драган Маринковић Маца на оригиналан и себи својствен начин. Он је специфичан, препознатљив, шармантан, искрен, саркастичан и неизмерно забаван и једно је сигурно никога не оставља равнодушним.

Ово је представа која ће нас забавити, насмејати до суза и натерати да размислимо добро о себи и  времену у  којем живимо.

Представа „Каква ти је жена такав ти је живот “ биће одиграна 02. новембра у Музичкој школи. Почетак представа је заказан за 19 сати. Цена улазнице је 500, 00 динара.

Улазнице се  могу купити на благајни Установе „Центар за културу града Бора“ радним данима од 08. до 14 часова и на дан представе (02.11) од 18 часова. Телефон за информације: 030/424-546.

Добродошли!

Scroll to Top