Брак уствари љубав – кабаре позоришта на Теразијама

Установа ,,Центар за културу општине Бор” организoвала је кабаре – представу ,,Брак уствари љубав“ Позориштa на Теразијама 20. децембра 2017. године у сали Музичке школе у 19 сати

Представа “Брак уствари љубав”, настала је на темељу кабареа “Како разумети Србе”, који се још увек са успехом изводи на сцени Позоришта на Теразијама и који је доживео 120 извођења. Ова позоришно-кабаретска представа се бави љубавно-брачним животом једног пара, узлетима и низбрдицама брачног живота, уз идеју да ништа није тешко и немогуће ако постоји права љубав и ако се на брак гледа као на тим, екипу која све постиже ослањајући се на саиграча. У овим смутним временима, где се све више бракова распада, ово је подршка тој природној и лепој институцији – браку.
Представа је филована мноштвом живо отпеваних музичких нумера, који су вешто инволвирани у радњу, па се на моменте може осетити права концертна атмосвера. Такође, трудили смо се да, поред музике буде и финог, елегантног хумора. Представа је лишена било какве политике, псовки и дилетантског подилажења публици.
Текст, режија и сценографија – Владан Савић
Играју: Владан Савић, Кристина Савић
Костими – Снежана Шимић
Кореографија – Снежана Весковић
Избор музике – Кристина Савић
Циљ је био да се сваки гледалац после представе још боље осећа, а оне нерасположене, орасположи. Борани су кроз смех и добро расположење наградили глумце аплазом.

Фотографије са представе:


Scroll to Top