Ljubav u doba kokaina

U organizaciji Ustanove ,,Centar za kulturu opštine Bor” 26. februara 2015. godine u sali Muzičke škole u 20 sati izvedena je predstava „Ljubav u doba kokaina“.

Predstava je urađena po istoimenom romanu čiji je autor poznata beogradska novinarka Simonida Milojković. Ova istinita priča govori o ljubavnoj vezi dvoje mladih koji počinju da se drogiraju i ulaze u pakao narkomanije.

Ljubav u doba kokaina je dramatična i porazna ispovest beogradske studentkinje, koju je njen mladić gurnuo u pakao droge. Glavna junakinja Nina zaljubljuje se u svog vršnjaka, zavodnika i kozera Marka, i postaje zavisna od njegove pažnje i ljubavi. Ali njen svet se ruši kad je se on zasiti i kad je ostavi. Spremna je na sve da bi ga ponovo vratila, a kada joj on u jednom noćnom klubu ponudi kokain, bez razmišljanja prihvata: tako se njenoj zavisnosti od ljubavi pridružuje i zavisnost od teških droga…

Glavne uloge u ovoj predstavi tumače Marijana Mićić i Marko Marković, za tekst i produkciju pobrinula se sama autorka, dok režiju potpisuje Rade Vukotić.

Na kraju predstave borska publika je velikim aplauzom pozdravila Marijanu Mićić i Marka Markovića.