Црна удовица

Због преласка на  летњи режим рада и усаглашавања са дистрибутерима филмова, пројекције филмова у биоскопу „Звезда“ одржаваће се у терминима од 17, 19 и 21 сат.  Понедељак и среда су нерадни дани, осталим данима пројекције се одржавају редовноЦена улазнице 250,00 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу и цена улазнице биће и до 20% нижа за пројекције филмова. Благајна биоскопа ради од 16 до 21 сат.

Телефони за информације су следећи:
– Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати.
– Биоскоп „Звезда“ – 030/421 – 259 од 16 до 21 сат.

Напомена: Биоскопски репертоар је подложан променама.У складу са препорукама Владе Републике Србије и Кризног штаба, број слободних места у биоскопу ,,Звезда” редукован је на 88 места по пројекцији.  Сви посетиоци су дужни да носе заштитне маске и држе прописану дистанцу за време боравка у биоскопу ,,Звезда”. Обавезно је мерење температуре свим посетиоцима, дезинфекција руку и пролазак кроз дезо-баријеру на уласку у биоскоп.

Филм „Црна удовица“ је на репертоару од 22. до 27. јула од 21 сат.

Почетак приказивања филма: 8.7.2021.
Дужина трајања филма: 135 мин
Држава/Година: САД, 2020.
Жанр:  акција, авантура, научна фантастика
Глумци: Florence Pugh, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr.

Редитељ:  Cate Shortland

Скарлет Џохансон репризира улогу Наташе / Црне удовице у Марвеловом акционом спектаклу, шпијунском трилеру “ЦРНА УДОВИЦА” – првом филму четврте етапе Марвеловог филмског универзума. Флоренс Пју у филму глуми Јелену. Дејвид Харбор је Алексеј познатији као Црвени Чувар, а Рејчел Вајс је Мелина. Редитељ филма је Kејт Шортланд а продуцент је Kевин Фајги.