U gradskoj upravi Bor priređen je prijem za polaznice Etno-radionice

Gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić, sa saradnicima organizovao je prijem za polaznice etno radionice Centra za kulturu u Boru koje su osvojile tri prva i jedno drugo mesto na XIX internacionalnom „onlajn“ festivalu „DONNE IN MUSICA 2022“.

Izvor: Nada Gudurić, Melodrama Bokeški “D-mol”Foto, 28.maj, https://npress.rs/2022/06/03/nakon-uspeha-na-medjunarodnom-festivalu-nagrade-i-sa-republickog-takmicenja/, 2022.

Uz nesebičnu pomoć i podršku osnivača i dirigenta Etno radionice, Tamare Glišić, ove talentovane devojke osvojile su i pet prvih nagrada i laureat u kategoriji dueta na Republičkom takmičenju.

Tamara Glišić koja je osnivač Etno radionice smatra da je ovo tek početak i da će ove devojke tek nizati uspehe.

Uložen je veliki rad, velika ljubav i ove devojke su ponos i dika, a ja sam jako ponosna na njih, jer nam je cilj da promovišemo lepe stvari iz našeg grada“ naglasila je Tamara Glišići dodala da je ovaj uspeh došao i zahvaljujući izuzetnoj saradnji sa Centrom za kulturu u kome je i osnovana Etno radionica.

Boban Stojanović, pomoćnik gradonačelnika Bora čestitao je devojkama Etno radionice na postignutim rezultatima i poželeo uspeh u daljem radu.

„Saradnja sa Centrom za kulturu ispred grada Bora i mentora Tamare Glišić je pravi put koji treba da se neguje i u budućnosti. Postignutu rezultati su velika privilegija, nadam se da će tako i da nastave“ istakao je Stojanović.

 

Scroll to Top