Trajanje (min):
Godina:
Zemlja:
Režiser:
Uloge:
Na repertoaru od:
Vreme projekcije:
Žanr:

Sinopsis

Na repertoaru bioskopa „Zvezda“, u periodu od 26. do 31. maja 2022., možete pogledati film  „TOP GAN: MAVERIK“ i to u dva termina od 18:30 i 21:00 sat.

Trajanje: 131 minut.

Država/Godina:SAD 2020.

Žanr:  Akcija, drama.

Uloge: Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm

Režiser:Joseph Kosinski

TREJLER:

SINOPSIS:

Nakon više od 30 godina služenja u Mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pit “Maverik” Mičel (Tom Kruz) je tamo gde i treba da bude. Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvek spustilo na zemlju. Kada je počeo da podučava vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve ni jedan živi pilot nikada još nije video, Maverik sreće poručnika Bredlija Bredšoa čiji je nadimak “Ruster”, sin maverikovog pokojnog prijatelja, oficira za presretanje radara, poručnika Nika Bredšoa, zvanog “Gus”.

Suočavajući se sa neizvesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti, Maverik se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahteva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete.

VAŽNE INFORMACIJE:

Ponedeljak i sreda su neradni dani, ostalim danima projekcije se održavaju redovno. Cena ulaznice 300,00 dinara. Svakog utorka je filmski dan u bioskopu i cena ulaznice je 250,00 dinara.  Blagajna bioskopa radi od 16 do 21 sat.

Telefoni za informacije su sledeći:

– Centar za kulturu – 030/424 – 546 od 8 do 14 sati.

– Bioskop „Zvezda“ – 030/421 – 259 od 16 do 21 sat.

 

 

Dodatne informacije

Trenutno u bioskopu

Scroll to Top