Тенет

На репертоару од 15. до 21. октобра 2020. године – филм ,,Тенет  у 21 сат.

19. октобра 2020. године (понедељак) нема пројекције филмова. 

Цена улазнице 250,00 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу и цена улазнице биће и до 20% нижа за пројекције филмова.

Напомена: У складу са препорукама Владе Републике Србије и Кризног штаба, број слободних места  у биоскопу ,,Звезда” редукован је на  170 места по пројекцији. Нови план седења омогућава да посетиоци одржавају дистанцу од 1,5 метар. Сви посетиоци су дужни да носе заштитне маске и држе прописану дистанцу за време боравка у биоскопу ,,Звезда”. Обавезно је мерење температуре свим посетиоцима, дезинфекција руку и пролазак кроз дезо-баријеру на уласку у биоскоп.

Телефони за информације су следећи:
– Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати.
– Биоскоп „Звезда“ – 030/421 – 259 од 17 до 21 сат.
Благајна биоскопа ради свакодневно, сем понедељка, од 17 до 21 сат и карте се могу купити у том периоду за све пројекције.

Оригинални назив: Тенет
Трајање (мин):150
Година: 2020.
Земља: САД
Режисер: Christopher Nolan
Улоге: Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson
Жанр: Акција, Драма, Трилер

Масивни, иновативни и до сада најамбициознији акцијски блокбастер који је режирао и написао фантастични Kристофер Нолан, познат по мега успешним филмовима Почетак, Мементо, Бетмен трилогија, Дункирк, Интерстеллар… Ради се о једном од најскупљих филмова икад снимљених. Џон Давид Вашингтон главни је протагониста новог Сци-Фи акцијског спектакла Kристофера Нолана, кратког, али јасног назива “Тенет.” Наоружан само једном речју – Тенет – и борећи се за опстанак целог света, главни јунак приче креће кроз полумрачни свет међународне шпијунаже на мисији која ће се одвијати у нечему изван стварног времена. Инверзија. Није путовање кроз време.