Спирала страха: Ново поглавље слагалице страве

Због преласка на  летњи режим рада и усаглашавања са дистрибутерима филмова, пројекције филмова у биоскопу „Звезда“ одржаваће се у терминима од 17, 19 и 21 сат.  Понедељак и среда су нерадни дани, осталим данима пројекције се одржавају редовноЦена улазнице 250,00 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу и цена улазнице биће и до 20% нижа за пројекције филмова. Благајна биоскопа ради од 16 до 21 сат.

Телефони за информације су следећи:
– Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати.
– Биоскоп „Звезда“ – 030/421 – 259 од 16 до 21 сат.

Напомена: Биоскопски репертоар је подложан променама.У складу са препорукама Владе Републике Србије и Кризног штаба, број слободних места у биоскопу ,,Звезда” редукован је на 88 места по пројекцији.  Сви посетиоци су дужни да носе заштитне маске и држе прописану дистанцу за време боравка у биоскопу ,,Звезда”. Обавезно је мерење температуре свим посетиоцима, дезинфекција руку и пролазак кроз дезо-баријеру на уласку у биоскоп.

Филм „Спирала страха: Ново поглавље слагалице страве“ је на репертоару од 15. до 20. јула од 21 сат.

Почетак приказивања филма: 15.7.2021.

Трајање: 93 минута
Држава/Година: САД, 2021.
Жанр:  хорор, трилер
Глумци: Chris Rock, Samuel L. Jackson, Marisol Nichols

Редитељ:  Darren Lynn Bousman

Рибут франшизе Слагалица страве следиће крв у жилама љубитељима страве и ужаса. Самјуел Л. Џексон у једној је од главних улога у новом наставку, уз још једну глумачку легенду Kриса Рока. Под будним оком цењеног полицијског ветерана Маркуса (Самјуел Л. Џексон), храбри детектив Езекиел “Зеке” Банкс (Kрис Рок) и његов партнер (Макс Мингела) преузимају истрагу убиства која језиво подсећају на страшну прошлост. Заробљен у продубљујућој мистерији, Зеке се нашао у средишту морбидне игре убице.