САОПШТЕЊЕ

САОПШТЕЊЕ

У складу са препорукама Министарства културе и информисања, а сходно наредби о радном времену и просторним ограничењима за време неповољне епидемиолошке ситуације током трајања заразне болести КОВИД-19 („Сл.гласник РС“, бр. 33/2021, 36/2021 и 38/2021), Установа „Центар за културу града Бора“ након краће паузе наставља рад биоскопских пројекција и едукативних радионица (школе глуме, гитаре, фруле, сликања, етно певање, оркестар и група певача) уз обавезно поштовање свих важећих мера које је прописала Влада РС, а које се односе на рад и функционисање установа културе.

Биоскопске пројекције крећу од петка, 23.4.2021.године од 16, 18 и 20 сати, број места је редукован на 88 по пројекцији, што подразумева поштовање мере од минимум девет квадратних метара по посетиоцу. Обавезно је мерење температуре свим посетиоцима, дезинфекција руку и пролазак кроз дезо-баријеру приликом уласка у биоскоп.

Едукативне радионице настављају програмске активности, по утврђеним терминима, сваког викенда – уз строго поштовање свих прописаних мера заштите и просторних ограничења.

ДОБРО ДОШЛИ!