Predstava „Bez nje“

Ustanova „Centar za kulturu grada Bora“ organizuje  predstavu „Bez nje“, melodramu sa komičnim elementima koja će biti izvedena na sceni Muzičke škole u sredu, 24. maja 2023. godine. Početak predstave je zakazan za 20 sati.

Ulaznice su u prodaji od ponedeljka, 21. maja i mogu se kupiti na blagajni Ustanove „Centar za kulturu grada Bora“. Blagajna je otvorena radnim danima od 8 do 14 sati, a na dan predstave od 18 časova. Cena ulaznice je 500,00 dinara.

SINOPSIS

Vera je upoznala dva muškarca svog života. Petra i Ivana. Petar joj je muž, a Ivan ljubavnik sa kojim živi paralelno oko 10 godina. Nakon što Vera umre, iznenadno, ali prirodnom smrću, Petar nalazi pismo koje je ona napisala za Ivana. Petar odlučuje da pronađe Ivana kako bi saznao da li je njegova žena vodila dupli život. Ono što će mu Ivan ispričati o Veri, promeniće mu život, a i sećanje na svoju suprugu.

REČ REDITELJA

„Bez nje“ je melodrama s komičnim elementima. Vera je na početku komada umrla, ali se preko dvojice muškarca, sa kojima je bila, mi sećamo nje. Sećamo se zašto je varala muža, zašto je izabrala novog partnera i saznajemo na kraju, čije je dete koje je ostavila za sobom u braku. Njihov melodramski odnos videćemo i preko strasti koja je neugasiva. Ljubavni trougao je danas aktuelan, ali je ljubavni trougao na neki način uvek bio jedna od linija ljubavi. Predstava “BEZ NJE” će otkriti šta ženu privlači muškarcu, zašto drugog muškarca voli, a daće odgovor i na neodgovorivo pitanje, ko je „kriv“ za prevaru u braku ? Muž, žena ili onaj treći ?

Ne propustite ovu izuzetnu predstavu koja će Vas provesti kroz složene odnose ljubavi i strasti.

Dobro nam došli!

Scroll to Top