ПЛОДНИ ДАНИ

Установа ,,Центар за културу општине Бор” организовала је позоришну представу Атељеа 212 ‚‚Плодни дани“ 20. маја 2013.г. у сали Музичке школе у 20 сати.
Представа ,,Плодни дани„ говори о родитељском инстинкту и о томе шта се дешава када се човек нађе разапет између свог неоствареног родитељског инстинкта, између очекивања околине и неке често необјашњиве немогућности да се као родитељ оствари.
Данас када родитељ више не мора да буде и биолошки родитељ, када дете може да буде направљено од генетског материјала неких потпуно непознатих људи, када и генетика постаје тржишна роба – тешко је разабрати се у вртлогу питања о етици, идентитету, наслеђу, породици која се отварају са експанзијом репродуктивне индустрије и пронаћи прави одговор.
Како се носити са тим питањима на која нас живот не припрема и да ли одговор уопште постоји? Одговор који ова представа препознаје је Љубав. Љубав која превазилази све разлике.
У овој представи која је борску публику дирнула играју Исидора Минић, Милена Предић, Радмила Томовић, Бранка Шелић, Небојша Илић, Бојан Жировић и Милица Михајловић.


Scroll to Top